Sana-sol

Aurinkoinen Sana-sol -vitamiiniperhe on tehnyt hyvää ja maistunut hyvältä – jo vuodesta 1933. Tänään Sana-sol tarjoaa kaikenikäisille suomalaisille kattavan valikoiman vitamiineja, kivennäisaineita tai muita ravintolisiä - sinun ja läheistesi hyvinvointia tukemaan.

Sana-sol -tuotteet saat apteekeista, lähikaupastasi sekä verkkokaupoista. Löydä oma ravintolisäsi - pureskeltavana, kulautettavana tai helposti nieltävänä. Sana-sol tekee hyvää sinulle - joka päivä.

Vastuullisuus - Sana-sol

Vastuullisuus

Sana-sol on tukenut suomalaisten hyvinvointia ja terveyttä jo vuodesta 1933. Tuttu ravintolisäbrändi on nyt myös entistä vastuullisempi valinta.

Sana-sol -vitamiini ja mineraalitabletit löytyvät uudenlaisesta neliönmallisesta pakkauksesta, joka on suunniteltu ympäristö huomioiden. Innovatiiviset pakkaukset vievät vähemmän tilaa kuljetuksissa, ja itse purkki on valmistettu 48 % rPET-kierrätysmuovista. Purkin kansi ja etiketti ovat biopohjaista muovia.

  • Uusi tablettimuoto ravintolisissä - helppo niellä!

    Onko sinun vaikea niellä ravintolisätabletteja? Tabletin nieleminen on nyt entistä helpompaa, sillä uusi pisaranmallinen tablettimuoto on löytänyt tiensä moniin Sana-sol -tuotteisiin.

    Lue eri nautintotavoista 
  • Sana-sol yhteistyössä Sairaalaklovnien kanssa

    Sairaalaklovnitoimintaa on ollut Suomessa jo yli 15 vuotta. Sana-sol Vitanallet jatkaa yhteistä Sairaalaklovnit ry:n kanssa myös tänä vuonna. Sairaalaklovnit kiertävät yliopistollisten sairaaloiden lastenosastolla ilahduttamassa pieniä potilaita.

    Lue lisää yhteistyöstä Sairaalaklovnien kanssa 
1 / 2

Pienenettävä sisältö

Yritystiedot

Sana-sol brändi on osa Orkla Care Finlandia.

Orkla Care Finland tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita tuotteita henkilökohtaiseen hyvinvointiin, terveyteen ja haavanhoitoon, kotitalouden puhdistukseen sekä suomalaiseen pukeutumiseen sopivia vaatteita ja alusvaatteita. Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme ja haluamme tehdä vastuullisista valinnoista helpompia. Siksi kehitämme jatkuvasti tuotteita, joiden valmistuksessa ja käytössä on otettu huomioon myös ympäristöasiat.

Orkla Care valmistaa ja markkinoi tunnettuja terveystuotteita, henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja haavanhoidon tuotteita sekä kotitalouden puhdistusaineita.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tai mielipiteitä liittyen tuotteisiimme tai verkkosivuihimme, tai haluat jostain muusta syystä ottaa meihin yhteyttä, voit täyttää yhteydenottolomakkeen, joka löytyy täältä.

Vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista. Käsittelemme kaikkia henkilökohtaisia tietoja luottamuksellisesti henkilötietolain mukaisesti. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, löydät kuluttajaneuvonnan numeron yhteydenottolomakkeen alta.