Uusi tablettimuoto ravintolisissä - helppo niellä!

Uusi tablettimuoto ravintolisissä - helppo niellä!
Onko sinun vaikea niellä ravintolisätabletteja? Tabletin nieleminen on nyt entistä helpompaa, sillä uusi pisaranmallinen tablettimuoto on löytänyt tiensä moniin Sana-sol -tuotteisiin. Tuoteperheen laaja valikoima on tarjolla myös monessa muussa helposti nautittavassa muodossa. Sana-sol -ravintolisien käyttäminen monipuolisen ruokavalion tukena on nyt entistä vaivattomampaa!

Luonnon inspiroima muoto tutkitusti helpompi niellä
Luonnossa pisaranmuotoisia ravinnonlähteitä ovat esimerkiksi mantelit, auringonkukan siemenet ja vesimelonin siemenet, jotka ovat tärkeää ravintoa monille eläimille. Pisaranmallinen ja litteä muoto todettiin tutkimuksissa helpoimmin nieltäväksi tabletin muodoksi, ja Sana-sol on nyt ottanut uuden muodon käyttöön monissa valikoimansa tuotteissa. Uudenmuotoiset Sana-sol -tabletit löytyvät helposti, sillä pakkauksen etuosassa on käytetty termejä ”uusi muoto” ja ”helppo niellä” yhdessä soikeanmuotoisen tabletin kuvan kanssa.

Tutut Sana-sol -tuotteet nyt entistä miellyttävämpiä nauttia
Perinteisiä Sana-sol -valmisteita voi nauttia myös ainutlaatuisessa nestemäisessä muodossa. Päivittäin nautittu lusikallinen Suomen suosituinta monivitamiininestettä on nyt saatavilla myös hedelmänmakuisena vanhan tutun appelsiininmaun lisäksi. Nestemäisessä muodossa nautittu ravintolisä sopii erityisen hyvin nielemisvaikeuksista kärsiville, jotka saattaisivat muuten vältellä tyypillisesti tablettimuodossa nautittavia ravintolisiä.

Sana-sol -tuoteperheen laaja valikoima on myös herkullinen nauttia. Esimerkiksi sokeriton Sana-sol Vitanallet on hyvänmakuinen päivittäinen A-, D-, E- ja C-vitamiineja sekä viittä B-vitamiinia sisältävä monivitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Hyvän maun ja helposti nieltävän muodon ansiosta Sana-sol -tuotteista on nyt entistä helpompi poimia niin lasten kuin aikuisten suuhun sopivat ravintolisät ja varmistaa kaikkien tärkeiden ravintoaineiden saanti.