Toimitusehdot

Tilaukset toimitetaan Suomeen Postin operoimana valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Tilausten normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

Toimitusvaihtoehdot

Posti noutopistepaketti
Ilmainen toimitus valitsemaasi pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen.
Toimitusaika normaalisti 1-3 arkipäivää.
Ilmainen toimitus.
Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa. Lähetystä voi seurata OmaPosti-sovelluksella tai seurantatunnuksella, joka lähetetään toimitusvahvistuksessa sähköpostitse.
Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.
Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Kun tilaus on saapunut noudettavaksi vastaanottajalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä.
Noutoa varten tarvitset henkilöllisyystodistuksen ja/tai lokerokoodin tai lähetystunnuksen.

Tilaus- ja toimitusvahvistus

Kun tilaus on luotu, sinulle lähetetään automaattinen tilausvahvistus tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kun tilauksesi on pakattu ja valmis lähetettäväksi, saat toimitusvahvistuksen ja paketin seurantakoodin sähköpostitse.

Vastuu

Sana-sol on vastuussa kuljetuksesta johtuneista vahingoista, esimerkiksi tuotteen rikkoutumisesta tai tilauksen katoamisesta matkalla meiltä sinulle. Kun tilaus on toimitettu sinulle, vastuu tuotteista siirtyy sinulle ja olet myös vastuussa palautukseen liittyvistä riskeistä.