Hyvänmakuiset ravintolisät

Hyvänmakuiset ravintolisät

Epämiellyttävän makuiset tabletit ja kapselit sekä vaikeus niellä tabletteja saattavat rajoittaa vitamiini- ja kivennäisainelisien käyttöä. Olemme tehneet asialle jotain!

Hyvänmakuinen ravintolisä

Mauton tai epämiellyttävän makuinen ravintolisätabletti saattaa olla monelle ylipääsemätön, ravintolisien käyttöä rajoittava asia, vaikka tuotetta muuten voisikin käyttää. Tämä saattaa johtaa myös vitamiinien riittämättömään saantiin tilanteissa, joissa tarvetta ravintolisän käytölle olisi. Samalla menetetään myös ravintolisien terveyttä edistävät vaikutukset.

Hyvänmakuiset Sana-sol tuotteet

Sana-solille tuotteiden jatkuva kehittäminen on tärkeää. Haluamme tarjota tuotteita, jotka vastaavat käyttäjien tarpeita ja toiveita. Tiedämme, kuinka tärkeää ravintolisien helppo – ja miellyttävä käyttö on ja juuri siksi olemme kehittäneet useita tuotteita, joissa on tavallista parempi maku. Tämän ansiosta sinun on helpompi aloittaa ravintolisien käyttö ja ottaa se osaksi päivittäisiä rutiineja sekä nauttia vitamiinien ja kivennäisaineiden tuomista eduista entistä paremman makuisina.

Perinteisen tabletin vaihtoehdot

Monilla meistä tablettien ja pillereiden nieleminen on haastavaa. Tällaisessa tapauksessa vitamiinien ja kivennäisaineiden tulee olla helposti nautittavassa muodossa, kuten pureskeltavana tablettina, poretablettina tai nestemäisessä muodossa. Sana-sol vitamiini- ja kivennäisainevalikoimasta löydät pore- ja purutabletteja sekä nestemäisessä muodossa olevia ravintolisiä, jotka tekevät ravintolisien käytöstä miellyttävämpää.

Sana-sol tuotteet, joissa on erittäin hyvä maku:
*poretabletit: C-vitamiini (appelsiini ja mango), monivitamiini (appelsiini ja hedelmä),
*purutabletit: D-vit. 50 µg (mustaherukka), rauta (appelsiini)
*Vitanallet: Pehmeät ja pureskeltavat vitamiinit lapsille: monivitamiini ja D-vit 10 µg
*Vitabons: Pehmeät ja pureskeltavat vitamiinit aikuisille: monivitamiini (vadelma), D-vit 25 µg (mango) B12-vit (metsämansikka-punaherukka) C-vit (appelsiini)
*nesteet: monivitamiini (appelsiini)

Rauta

Rauta on erityisen tärkeä kivennäisaine elimistölle, sillä se edesauttaa normaalia punasolujen muodostumista sekä vähentää väsymystä ja uupumusta. Joissakin elämäntilanteissa raudan riittävä saaminen ravinnosta saattaa kuitenkin olla haasteellista. Monet meistä varmasti tietävät, että rautatabletit itsessään voivat olla hyvinkin epämiellyttävän makuisia. Tämän vuoksi Sana-sol on kehittänyt tuotteen, joka kattaa päivittäisen saantisuosituksen määrän rautaa, mutta maistuu hyvältä. Sana-sol Rauta purutabletti on raikkaan appelsiininmakuinen, ilman epämiellyttävää tai metallista sivumakua. Olemme itseasiassa niin varmoja sen hyvästä mausta, että olemme antaneet tuotteelle makutakuun! Tämän lisäksi tuotteen rauta on mikrokapseloitu, joka tekee tuotteesta vatsalle hellävaraisen.

D-vitamiini

D-vitamiinilla on tärkeä rooli monessa elimistön toiminnassa, erityisesti normaalin luuston ja lihastoimintojen ylläpitämisessä. Sana-sol D-vitamiini 50 mikrogrammaa on mustaherukalta maistuva D-vitamiinipurutabletti, joka sisältää 50 µg D-vitamiinia yhdessä tabletissa. Pohjoismaissa pimeinä vuodenaikoina D-vitamiinia ei välttämättä saada tarpeeksi, jolloin miellyttävän makuinen purutabletti helpottaa turvaamaan riittävän D-vitamiinin saantia.

C-vitamiini

C-vitamiini on tunnetuin antioksidantti, joka auttaa suojelemaan soluja hapettumisstressiltä. Se myös edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä raudan imeytymistä. Sana-sol -sarjasta löytyy kaksi hyvänmakuista C-vitamiiniporetablettia: appelsiininmakuinen sekä spirulinaa sisältävä mangonmakuinen poretabletti. Molemmissa poretableteissa on vahva annos, 1000 mg C-vitamiinia suositellussa päiväannoksessa. Liota yksi poretabletti lasilliseen vettä ja nauti C-vitamiini miellyttävässä, helposti nautittavassa muodossa!

Monivitamiini

Sana-sol -sarjassa on helposti nautittavia monivitamiineja sekä nestemäisessä että poremuodossa. Sana-sol monivitamiinineste sisältää 10 vitamiinia, appelsiininmakuisena. Yksi lusikallinen päivässä riittää. Nesteen sijaan voit nauttia monivitamiinit myös poremuodossa. Sana-sol monivitamiiniporeissa voit valita raikkaan appelsiininmakuisen ja hedelmänmakuisen vaihtoehdon välillä. Saat 11 vitamiinia helpossa, hyvänmakuisessa muodossa!

Takaisin artikkeleihin